Despre noi

Cine suntem

Suntem o echipă din inima Olteniei, dedicată să ofere servicii de calitate pentru întreaga Românie. Totul a început cu experiențele noastre personale, când am văzut cât timp am pierdut alergând între diverse firme de termopane pentru a obține informații și prețuri decente. Această experiență ne-a motivat să facem lucrurile diferit.

Abordarea noastră

Operăm 100% digital, fiind o companie adaptată nevoilor moderne. Comunicăm prin email, mesaje sau telefon, simplificând fiecare etapă a procesului.

Beneficiul pentru clienții noștri este clar: noi ne ocupăm de toată alergătura, obținând oferte de la toți instalatorii competenți din zona lor. Clienții noștri au apoi libertatea de a compara aceste oferte și de a alege instalatorul care le satisface cel mai bine nevoile, economisind o grămadă de timp si bani în proces.

Cu ce ne ocupăm

Oferim informații și îndrumare în alegerea termopanelor potrivite pentru nevoile fiecăruia și obținem oferte personalizate de la toți instalatorii competenți din zona lor.

Clienții noștri beneficiază de posibilitatea de a compara aceste oferte în liniște și de a alege instalatorul care le satisface cel mai bine nevoile. Toate aceste servicii sunt oferite complet gratuit și sunt disponibile pe întreg teritoriul României.

Dacă ești interesat, poți cere o ofertă aici . Durează 60 de secunde, simplu și ușor.

Misiunea noastră:

Vrem să facem procesul de a găsi termopanele potrivite și instalatorii ideali cât mai simplu, rapid și lipsit de bătăi de cap. Ne străduim să economisim timp și bani pentru clienții noștri. Instalarea în sine rămâne în mâinile instalatorilor.

În România, unde multe lucruri sunt făcute pe jumătate, noi ne dedicăm să facem măcar acest mic aspect — alegerea și instalarea termopanelor — cât se poate de bine și să servim toți românii cu profesionalism.

Ia legătură cu noi

Pentru orice întrebări, ne puteți contacta în mod direct la contact@finestra.ro sau de pe pagina de contact .

Dacă ești instalator sau furnizor și îți place ceea ce facem, și vrei să oferi servicii de calitate clienților noștri, nu ezita să ne contactezi pentru a colabora.